FAKRO Garanties

Garanties

Onze service houdt niet op als het product verkocht is. Wij garanderen de kwaliteit van onze producten en om dit te bewijzen, geven wij langdurige fabrieksgaranties op onze producten. Vraag naar onze volledige garantievoorwaarden. Wij sturen ze u graag toe.

De hierboven vermelde garantietermijnen zijn van toepassing op producten die zijn aangeschaft in het jaar 2000 of daarna. Om gebruik te maken van de garantie is het van belang dat u de betreffende garantiekaart, inclusief aankoopfactuur, toestuurt. Voor de garantiekaarten kunt u hieronder een keuze maken.

Garanties

  • Levenslange garantie op hagelschade op ruiten
  • 10+10 jaar: beglazingen* en raambeslag (scharnieren*)
  • 25 jaar: gegarandeerde levering van vrijwel alle onderdelen van FAKRO dakraam tot max. 25 jaar oud
  • 10 jaar: dakramen en gootstukken, lichtkoepels en platdakramen
  • 7 jaar: lichttunnels
  • 5 jaar: Uitzetdakramen, dakfolies en rookafvoerramen
  • 3 jaar: zoldertrappen en knieschotdeuren
  • 2 jaar: binnen- en buitenzonweringen, (elektrische) bedieningssystemen, montagetoebehoren en trap toebehoren

* Om in aanmerking te komen voor 10 jaar extra garantie (bovenop de standaard 10 jaar garantie) is het noodzakelijk dat er een aanvraagformulier ingevuld wordt door uw klant (particuliere klant). Bekijk hieronder het aanvraagformulier. De garantie op beglazing geldt voor FAKRO dakramen gekocht na 01.01.2005. De garantie op scharnieren geldt voor FAKRO tuimeldakramen gekocht na 01.07.2011 met uitzondering van dakraamtypen FTT, FD_ en FY_. 

Uw producttype

Ieder dakraam heeft een productplaatje ter identificatie. Het productplaatje vindt u aan de rechter bovenzijde van de raamvleugel en bevat informatie over het producttype, de maat en de productie van het dakraam.

Dakramen

identification_windows

a– Dakraam type
b– Afmeting
c– Productie code

Zoldertrappen

U vindt het productplaatje van de zoldertrappen aan de korte kant van de box, hierop staat informatie over het type trap, de afmeting, de productiegegevens en bij type LWF de brandwerendheidsklasse.

identification-label_loft-ladders1

a – Type zoldertrap
b – Afmeting
c – Productiecode

Brandwerende zoldertrappen

label_loft_laddersLWF45

a – Type zoldertrap
b – Afmeting
c – Productiecode
d – Brandwerendheidsklasse
e – Binnenwerkse maat