Fill out my online form.
Je bent op zoek naar extra licht in de werkkamer, je slaapkamer, een dakraam met ventilatie voor de badkamer of de mogelijkheid om te genieten van een mooi uitzicht? Of wil je een oud dakraam laten vervangen? FAKRO heeft een geschikt daglicht product voor iedereen. Je kunt zelf kiezen voor een kant-en-klaar product of een passende oplossing samenstellen. En voor het juiste advies en installatie zit onze Montagedienst voor je klaar.
Overweeg je een upgrade en benieuwd naar de kosten voor het plaatsen van een dakraam op zolder of het vervangen van een bestaand dakraam? Vraag eenvoudig een offerte aan voor het plaatsen of vervangen van een dakraam.  We nemen binnen 1 werkdag contact op om je wensen te bespreken en een offerte op maat te maken, inclusief de kosten voor een nieuw dakraam of het laten vervangen ervan.
De FAKRO Montagedienst bestaat uit door ons zelf opgeleide specialisten met een ruime kennis van zowel al onze producten als ook het onderhoud ervan. Zo maak je niet alleen heel snel de juiste keuze maar geniet je, na montage, ook veel langer van het mooiste licht!
FAKRO Montagedienst regelt het verder van A tot Z voor je.

Veelgestelde vragen

Voor een nieuw dakraam starten de prijzen vanaf €1250,- inclusief montage. Je kunt op deze pagina een offerte aanvragen en je ontvangt dan zo snel mogelijk een gepersonaliseerde offerte

Als je je bestaande dakraam wilt vervangen, beginnen de kosten vanaf €850,- inclusief montage.

Het is heel eenvoudig! Vul gewoon je gegevens in op deze pagina en je krijgt snel een offerte.

Dit hangt af van je lokale bouwvoorschriften. Check dit voor de zekerheid bij je gemeente.

De installatie van je dakraam duurt meestal slechts één dag.

Je krijgt een garantie van 10 jaar op je dakraam. Dit geeft je een extra stukje zekerheid.

Regelmatig schoonmaken en controleren op beschadigingen helpt om je dakraam in topconditie te houden.