Recensies

Zie hieronder een greep uit de recensies van onze klanten

Als enige toeleverancier bij mij thuis geweest om de situatie te beoordelen. De monteurs waren keurig op tijd, hebben goed gewerkt, en waren vriendelijk. Ik ben erg blij met de handgreep aan de onderkant, ik vind dat oudere-mensen vriendelijk . Je hoeft niet meer op een krukje te staan om het raam te sluiten.

Inette

Wij zijn heel tevreden over het gehele traject. Jullie adviseur heeft ons prettig uitleg gegeven om tot een goede keuze te komen. De monteurs hebben zeer netjes werk geleverd met goede afwerking. Ook de aftersales heeft een probleem (krom gedeelt aan draaiend deel) snel en netjes opgelost door deze te vervangen. Duidelijke communicatie over planning. Erg tevreden over het resultaat.

Maarten

Van meet af aan super! Het eerste telefonische contact, daarna Rob Weijers een zeer deskundig vakman die ons prettig en goed heeft geadviseerd. Op de dag van de montage een zeer professioneel team (Lukas en Tomec) voor de drie dakramen met solar-systeem en afstandsbediening. Op een hele nette manier afgewerkt en alles opgeruimd. Gewoon fantastisch, we zijn dan ook enorm in onze nopjes met het eind resultaat.

Ralph

Alles perfect geregeld en uitgevoerd. Klein mankement prima verholpen. Alle lof, ik beveel Fakro van harte aan!

Ed

Kleine onduidelijkheid in het voortraject qua offerte maar uiteindelijk is alles netjes en op korte termijn geplaatst en afgewerkt. Enorme lichtopbrengst en ruimte gekregen onder het schuine dak.

Marco

“Goede voorlichting gehad in de showroom in Groesbeek. Geen lange levertijd en goede en keurige communicatie ontrent montagedatum. Aardige en vakbekwame monteurs die zelfs, na de werkzaamheden, alles netjes achterlaten. De foto’s die de monteurs voor, tijdens en na de werkzaamheden maakten, werden direct naar ons gemaild, voor naslagwerk. Kortom…..zeer tevreden over Fakro !”

Piet

Goed advies, goede service. Super blij met mijn dakraam.

Caroline

Keurige vakmannen die prima werk hebben afgeleverd ruim binnen de afgesproken tijd.

Rob