Onze specialisten

Bij het plaatsen van een nieuw of het vervangen van een oud dakraam komt natuurlijk heel wat kijken. Daarom besteedt FAKRO niet alleen veel tijd en zorg aan de producten zelf maar ook aan het trainen van monteurs. Zo bieden wij al jarenlang een gedegen trainingsprogramma aan waar alle kneepjes van ons vak uitvoerig aan bod komen. Alle monteurs zijn aan het eind van deze training echte vakmensen. De FAKRO Montagedienst bestaat dan ook alleen uit door ons zelf opgeleide specialisten die je goed kunnen informeren en adviseren. Wij waarborgen zo onze kwaliteit en jij kunt alle werkzaamheden met een gerust hart aan ons overlaten.

Wil jij een dakraam laten plaatsen of vervangen? Vul dan ons aanvraagformulier in en ontvang binnen 1 werkdag vrijblijvend een offerte of advies.

We raden Dennis aan!

Zeer tevreden over Dennis. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Dennis reageert snel op de mail, denkt mee, komt zijn afspraken na, is vriendelijk, heeft vakkennis, werkt netjes en neemt restafval mee. Dakraam is in overleg op de juiste hoogte geplaatst. Het ziet er top uit. Wij zijn zeer tevreden en zouden een volgende klus weer door Dennis laten doen.

Werken netjes en correct!

Ik ben prima geholpen door Rick. Vlotte en correcte afhandeling van contact via e-mail. Het dakraam is netjes geplaatst volgens afspraak en hij heeft de werkplek netjes achtergelaten.

Luistert goed naar wat je vraagt!

Zeer snel een offerte gekregen en een duidelijke afspraak voor het plaatsen van twee nieuwe dakramen met uitleg over het hoe en wat. Ik durf Willy zeker aan te bevelen, omdat hij goed luistert naar wat je vraagt en prettig is tijdens de werkzaamheden waar we zéér tevreden over zijn. Bedankt!