Dakraam plaatsen in Nijmegen

Een dakraam van topkwaliteit, snel en vakkundig bij jou thuis gemonteerd? Bij FAKRO kan dit al vanaf € 850,- (incl. btw). Maak van je donkere zolder een helder verlichte kamer. Of zorg voor meer ventilatie. Kies voor het plaatsen van een FAKRO dakraam. De montage van een nieuw dakraam is een slimme betaalbare oplossing en kan meestal in één dag. Het dakraam kan van binnenuit geïnstalleerd en afgewerkt worden door een montagespecialist. Na de montage geniet je heerlijk van het binnenvallende daglicht en frisse lucht!

FAKRO dakramen

FAKRO heeft bewust de handgreep aan de onderzijde van het dakraam geplaatst. Hierdoor kan het dakraam hoger in jouw dak gemonteerd worden. Dit zorgt voor meer lichtinval in de kamer, zonder dat dit ten koste gaat van het bedieningsgemak.

Kies voor de kwaliteit, het gemak en de zekerheid van FAKRO. De jarenlange garantie bewijst dat de producten lang meegaan. Onze dakramen zijn standaard uitgerust met veel extra’s. En uit te breiden met onder meer zonwering en elektrische bediening.

’t mooiste licht van vandaag én morgen

Dat is wat FAKRO wil creëren. Daarom combineren wij design, lichtbeleving en comfort binnenshuis met duurzame materialen en productieprocessen.

Wat kost het plaatsen van een dakraam in Nijmegen?

De kosten voor het plaatsen van een dakraam zijn afhankelijk van jouw (woon)situatie en wensen. Een dakraam plaatsen in Nijmegen binnen één dag kan al vanaf € 850,-

Kort over Nijmegen

Nijmegen is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland, dichtbij de grens met Duitsland.

Dakraam montagespecialist

FAKRO heeft in de buurt van Nijmegen een aantal klusbedrijven die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van dakramen. Deze montagespecialisten zijn vakmannen die door FAKRO zijn getraind. Ze kennen het product en zijn daarom de aangewezen personen om bij jou een FAKRO product te monteren. Ze kunnen je adviseren en helpen bij de keuze voor het juiste dakraam en optionele accessoires, zoals zonwering. Denk aan jaloezieën, rolgordijnen, insectenhorren of één van de andere zonwering opties.

Weet je nog niet precies welk dakraam je wilt laten monteren? Ga dan voor de populaire kant-en-klare FAKRO dakramen en kies zelf het gewenste materiaal, de kleur, afmeting en uitbreidingsopties. Je krijgt direct een indicatie van de prijs voor het dakraam én de montage. Wij koppelen vervolgens een getrainde montagespecialist aan jouw aanvraag zodat je een definitieve offerte ontvangt en je de installatie kan plannen.

Dakraam offerte aanvragen

Met de montagedienst van FAKRO kan je eenvoudig een dakraam én montagespecialist in de buurt van Nijmegen zoeken. Kies voor een van de populaire kant-en-klare dakramen of stel zelf een daglichtoplossing samen. Je ziet gelijk een indicatieve prijs van het product en bij de kant-en-klare producten ook de verwachte montage- en installatiekosten. Vervolgens kan je dit overzicht als offerte naar jezelf mailen of gelijk een definitieve offerte aanvragen bij een montagespecialist.